Incompany trainingen

Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, bedrijfsfase, doelstellingen en uitdagingen. Iedere salesvraag benaderen wij vanuit dit perspectief. Een maatwerk training of coaching is voor een bedrijf een zeer effectieve oplossing om het hoogst mogelijke rendement op salesgebied te behalen. Door een incompany verkooptraining te volgen of een traject aan te gaan begeleid je medewerkers optimaal, haal je meer uit je team en dat leidt tot meer medewerkerstevredenheid en omzet voor het bedrijf.

Kies voor 1 inhouse-training of voor een geheel traject


Een incompany training of anders gezegd een inhouse training is een training binnen het bedrijf georganiseerd, waarbij er specifiek rond een gevraagd onderwerp gewerkt wordt.

Als je jouw salesteam wilt transformeren en blijvende veranderingen wilt aanbrengen die de inkomsten en winst zullen verhogen, dan is een verkooptraining op maat de sleutel tot resultaat.

Afhankelijk van de wensen kan dit één of meerdere salestrainingen zijn of een uitgebreider coachingstraject, geheel naar wens van de opdrachtgever. Client Excellence biedt inzicht in het geven van potentieel van mensen. Het transformeren van de salescultuur van een bedrijf voor meer succes vereist vaak meer diepgaande analyses en strategieën. Gezien de mogelijkheid om de resultaten die een bedrijf wenst beter te begrijpen, kan Client Excellence nauw samenwerken met managers om ineffectieve verkooptechnieken te elimineren en te vervangen door salesmethodieken die leiden tot duurzaam succes.

Individuele adviseurs en verkoopteams hebben veel baat bij consistente herinneringen en technieken die ze dagelijks kunnen gebruiken om hun salesmotivatie te versterken. Naast het aanbieden van individuele verkooptrainingen, verkooptrajecten biedt Client Excellence ook salescoaching aan om mensen te verbeteren in hun salesvaardigheden.

Of je nu kiest voor 1 training of voor een traject, de verkooptrainingen worden zo georganiseerd dat resultaten in een ze kort mogelijke tijd zichtbaar en meetbaar worden.

Kosten en baten


De incompany aanpak is al zeer interessant vanaf 4 medewerkers die deelnemen. Evaluaties en metingen bij deelnemende bedrijven laat zien dat het Salesmanagementprogramma 30% meer verkopen op jaarbasis bij medewerkers laat zien en dat de incompany aanpak zich zeer snel terugverdient en meer oplevert.

Voordelen incompany verkooptraining


 • Bewezen trainingen met snel resultaat
 • Praktijkcases uit jouw bedrijf verwerken we in het programma
 • De kracht van een groep in deze is zeer verrijkend
 • De investering in deze incompany is verrassend scherp
 • Coaching on the job zorgt voor betere resultaten
 • Medewerkers voelen zich meer gewaardeerd

Een krachtig Sales versnellingsprogramma Salesmanagement programma


De meest aangevraagde variant van incompany trainen is het Client Excellence Sales Management Programma. Een krachtig versnellingsprogramma waarbij een groep – maximaal 12 personen – binnen een bedrijf getraind en gecoached worden op hun verkoopvaardigheden. De investering is bijzonder interessant. Het biedt adviseurs de vaardigheden en processen die nodig zijn om zowel strategisch te plannen als de dagelijkse activiteiten te beheren.

Het SMP voorziet adviseurs in een team van geweldige salesvaardigheden die nodig zijn om een ​​goed presterend verkoopteam te nog meer te ontwikkelen en leidend te houden, het leert junior accountmanagers de kneepjes van het vak en de senior accountmanagers nieuwe trucs en inspiratie.

Het Sales Management Programma omvat alle belangrijke elementen in Sales, van vaardigheden tot strategie.

 • Verkoopleiderschap
 • Strategisch accountmanagement
 • Commerciële scherpzinnigheid
 • Onderhandelingswaarde
 • Klantwaarde creëren
 • Consultative Selling vaardigheden
 • Zelfsturing in Sales

Medewerkers volgen dan in hun bedrijf een traject, bestaande uit 5 trainings/coachingsdagen verspreid over een zelfgekozen periode. Zij raken
enthousiast, geïnspireerd, en ze ervaren dat sales leuk is, en dat er veel meer uit zichzelf en hun klantcontact te halen is. Sales is on top on mind. Medewerkers krijgen begeleiding, steun en zien hun resultaten toenemen.

Van motivatie tot transformatie


Of je nu kiest voor één training of een geheel traject, de incompany aanpak is een verstandige stap om de verkoopvaardigheden van je team te doen laten groeien zodat jouw bedrijf meer successen boekt. Mensen raken gemotiveerd en gaan sterker hun klantgesprekken in.

Oplossingen op maat


Met welke uitdaging je ook zit op salesvlak, wij zijn jouw partner in business. De opdracht van bedrijven die ons inhuren is bijna altijd: Zorg dat de omzet stijgt en inspireer de mensen in een beschermde omgeving om hun comfortzone te verlaten. Resultaat is dat medewerkers concrete contracten gesloten door betere afsluittechnieken. Deelnemers ervaren meer plezier om nieuwe prospects te benaderen. Jouw klanten worden commercieel beter beheert en er ontstaat een meer stevige winstgevende relatie met hen.

Opdrachtgevers


Contact


Ons adres:

Looskade 20, Roermond

Ons telefoonnummer:

06 41711463

Ons e-mailadres:

info@sjoerdvandespijker.com